Nezgoda

Severina skakutala po pozornici pa pala usred koncerta

severina nezgoda
18.07.2021.
u 19:19

Pjevačica Severina (49) na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, a obožavatelji su oduševljeni njezinom figurom koja je i u petom desetljeću besprijekorna.

Severina je pozirala na jet- skiju, a slikama je najavila nastup u Vrnjačkoj banji koji je održan sinoć, a djelić atmosfere s koncerta Severina je kratkim videom podijelila danas.

Za nastup je odabrala veselu kombinaciju, hlače s printom u boji  nadopunila je blejzerom leopard uzorka i jednostavnom majicom, a kombinaciju je zaokružila futurističkim sunčanim naočala s plavim staklima.

 | Autor : Instagram Foto: Instagram A osim kombinacije, Severina je nasmijala pratitelje isječkom na kojem je pala preko zvučnika dok je nastupala, no unatoč nezgodi nije micala osmjeh s lica, a u pomoć su joj odmah priskočili kolege iz benda.

-Malo sam natukla kičmu, ali vrijedilo je, kako bi rekli ljudi, rekla je Severina na kraju videa, a fanovi su joj ispod videa napisali:

"Kraljica", "Seve legendo", "Sve za publiku", "Seve ti i kad padaš, padaš sa stilom", samo su neki od komentara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije