Uživanje na Plitvicama

Severina sjaji od sreće! Nakon dugo vremena objavila fotografije sa sinom Aleksandrom (9)

26.06.2021.
u 16:08

Severina Kojić ovih je dana na Instagramu objavila niz fotografija na kojima se vidi koliko je sretna i koliko uživa. Tajna je u tome da vrijeme provodi sa svojim sinom Aleksandrom (9) kojeg je odvela da vidi sve prirodne ljepote Plitvičkih jezera.

Objavila je nekoliko fotografija u kojima je u potpuno ležernom izdanju i s ogromnim osmijehom na licu, a uz fotke ne napisala:

"Ako ne znate kako, promatrajte pojave prirode, ona će vam dati jasne odgovore i inspiraciju." - Nikola Tesla Hvala Ogiju na svemu; @plitvicelakesnp su raj na zemlji. ? Life is a...? ", stoji u objavi. Naravno da je odmah dobila i brojne pozitivne komentare obožavatelja koji su presretni što vide mamu i sina zajedno. Iako, ma koliko to većini majki okrutno zvučalo, ne smije objavljivati zajedničke fotografije, pjevačica je na svima zaštitila identitet sina kojeg se ne može prepoznati po fotografiji jer je snimljen s leđa ili rukama pokriva lice.

Inače, tijekom boravka na Plitvicama na nagovor sina Aleksandra odvažila se na adrenalinski spust ziplineom. Svojim se pothvatom obožavateljima pohvalila na Instagramu uz snimku spusta koju je napravio njezin sin. "Hvala sine što si me nagovorio na ovo", stoji u opisu snimke koja je u samo sat vremena od objave prikupila više od 10.000 lajkova. "Morate vidit mene koja nisam htjela ići i najviše sam cendrala i upravo idem prva da vam pokažem da je sve moguće", govori pjevačica na početku videa dok joj vodič daje posljednje upute prije spusta. "Ajmoooo", bodrio ju je Aleksandar koji je bio oduševljen majčinim spustom

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije