Svadba u listopadu

Severina se planira udati u Belom dvoru

11.08.2015.
u 09:49

Uzvanici će pozivnice za beogradsko slavlje, doznajemo, dobiti krajem kolovoza, a kako tvrde izvori bliski njegovoj obitelji, ona je zaprosila njega

Severina se jučer nije pojavila na prvom ročištu ponovnog sudskog procesa u vezi sa skrbništvom nad sinom Aleksandrom koji je protiv nje pokrenuo njen bivši partner Milan Popović. Dok su odvjetnici Općinskom građanskom sudu u Zagrebu radili, ona je na Instagramu objavila video u kojem roni u bazenu i potpisala ga porukom 'No stress'. Vjerojatno je time svima htjela dati do znanja da sve ima pod kontrolom i da je sigurna u svoje odluke i životne poteze.

Kod nje nema stresa

A tome da u njenom životu nema stresa pridonosi još nešto... Velika ljubav. Naime, kako doznajemo, bez obzira na još jedno teško razdoblje koje ju očekuje, zbog sudskog procesa i neprilika koje bi joj mogao stvarati bivši partner, izvori bliski pjevačici i obitelji njezina dečka Igora Kojića kažu da par planira vjenčanje. U redu, o jesenskom vjenčanju mediji u regiji već dugo bruje, a akteri napise ne demantiraju, no ovaj put od bliskih prijatelja para doznajemo da će se ono održati prve subote u listopadu, i to u kultnom Belom dvoru u Beogradu, a uzvanici pozivnice mogu očekivati već krajem ovog mjeseca. Nama je posebno zanimljivo da je, kako kaže izvor, Severina zaprosila Igora.

Zaručivala se Seve pet puta i zaradila tako pomalo zloban, a pomalo duhovit nadimak 'kraljica prstenova'. Sada je, čini se, našla onog pravog, što je potvrdila i u intervjuu za magazin Hello u kojem je izjavila: "Igor je moja ljubav za cijeli život." Isto o njoj misli i Igor koji je srpskim medijima svojevremeno rekao: "Ako postoji savršena žena, Severina joj je najbliža. Najljepša je stvar bezuvjetno voljeti i biti voljen."

Jedno drugo obasipaju komplimentima na društvenim mrežama, prijatelji ih opisuju kao stvorenima jedno za drugo usprkos često spominjanoj razlici u godinama (on je 15 godina mlađi od 43-godišnje pjevačice, op. a) koja se kod njih, kažu, ne osjeti, a njihovu sreću u srpskom su Storyju komentirali i Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić.

– Njihova veza je senzacija i ljudi na to gledaju s čuđenjem, a sve se dogodilo kao grom iz vedra neba. Ni u jednoj milisekundi nismo razmišljali bismo li trebali protiv te veze. Uvjerili smo se u njihovu iskrenu ljubav i u to da je Severina divna majka, žena koja iskreno voli i koju Igor jednako tako voli – kazao je Igorov tata Keba, a mama Olja je dodala:

– Spojila ih je dobrota. Kad ih vidim tako zaljubljene, vrate me u našu mladost. Sjetim se Dragana i mene, one scene dok najsretniji zajedno pakiramo stvari u isti kofer. Prava ljubav vidi se iz aviona.

Podsjetimo se, njihova ljubav počela je u veljači ove godine. Upoznali su se na Severininu koncertu u beogradskom Sava centru, na koji je Igora doveo Severinin dugogodišnji prijatelj Edvin Softić koji je ujedno dobar prijatelj obitelji Kojić. Da je zaljubljena preko ušiju priznala je časopisu Story nakon samo dva mjeseca veze i tada je ushićeno rekla:

– Sada mi se čini da ova ljubav traje cijeli život.

Igora je odmah upoznala s užim krugom prijatelja, ali i sa sinom Aleksandrom s kojim je Igor, sudeći po fotografijama s društvenih mreža, odmah pronašao zajednički jezik.

Kao par prvi put su se u javnosti pojavili u Zagrebu krajem svibnja na Story Hall of Fame partyju u Gradskoj kavani. Modno usklađeni par te večeri se nije odvajao i otad se više ne skrivaju od medija. Život im se odvija na relaciji Zagreb – Beograd i vrijeme najčešće provode u obiteljskom okruženju. U Zagrebu u Severininu stanu na Bijeničkoj cesti, a u Beogradu uživaju u prostranoj obiteljskoj kući Kojićevih na Bežanijskoj kosi. Osim što ga je iznenadila prosidbom, Seve je Igoru priredila još jedno veliko iznenađenje za njegov rođendan. Krajem srpnja preko puta njegove obiteljske kuće postavila je jumbo plakat na kojem je pisalo: "Ljubavi moja, sretan rođendan, volimo te!" Ova dirljiva poruka ganula je Igora do suza i jedva čeka prvu priliku kojom će Severini uzvratiti ovu gestu.

Mjesto glamura i tajni

Senzacionalno poput njihove ljubavi zasigurno će biti i njihovo vjenčanje u Belom dvoru, domu Aleksandra II. Karađorđevića, nasljednika srpskih vladara iz dinastije Karađorđević, koji je dvorima zadnjih godina vratio sjaj kakav zaslužuju. Beli dvor često ugošćuje beogradsku elitu i u njemu se održavaju brojne glamurozne zabave, ali i skrivaju se mnoge mračne tajne povijesti. Ova raskošna rezidencija osim dinastiji Karađorđević bila je i dom Josipa Broza Tita i Slobodana Miloševića. Dio dvorana u dvoru uređen je u renesansnom, a dio u baroknom stilu, a za unutarnje uređenje bio je zadužen Nikolaj Krasnov i radio ga je po ugledu na dvorce Kremlja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije