Čestitka

Severina se javila iz Splita: Neka uskrsne sve poljuljano i pretvori se u radost života i pozitivne vibracije

04.04.2021.
u 14:44

Severina Kojić (48) uskrsne je blagdane odlučila provesti u rodnom Splitu, a iako ne dijeli informacije o tome s kim je u društvu, ipak je mnoge ganula uskrsnom čestitkom koju je objavila na Instagramu. U objavi je napisala:

-Stojin na svojoj teraci, u Ulici Ivana Pavla ll. Bio je moj najdraži Papa. Križ je postavljen na mjestu gdje je prvi put održao govor u Splitu... Križ je na vrhu malo zaruzinao, ne vidiš ga odmah jer se već uklopio u sredinu, krošnje ga od dolje pokušavaju prekriti, ali odolijeva vremenu i stoji pravo... kao moj podsjetnik da su sva zla i nevolje prolazne.

U komentarima su joj je odmah javili brojni obožavatelji koji su njoj I obitelji zaželjeli blagoslovljen Uskrs. Inače, pjevačica se proteklih mjeseci prilično povukla iz javnog života I samo povremeno na društvenim mrežama objavljuje što radi. Nagađanja o privatnom životu ne komentira, ne objavljuje više ni fotografije sina Aleksandra.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije