NOVI LJUDI

Severina promijenila cijelu ekipu suradnika, ostao samo frizer

Instagram
12.11.2020.
u 20:14

Nova fotografkinja je Maja Kljaić nakon što je pukla dugogodišnja suradnja s Jelenom Balić, koja joj je fotografirala i vjenčanje s Igorom Kojićem. Tu je i nova make up artistica Simona Antonović, s kojom je Severina i prije surađivala. Jedini stari suradnik je frizer Martin Posavec.

Severina je na Instagramu objavila novi video koji je snimala za jednu beauty kompaniju, a u opisu je pokazala kako je među suradnicima većinom nova ekipa. Nagađalo se kako će nakon povratka Tomislava Petrovića na mjesto njenog menadžera Severina vratiti i staru ekipu, no to se nije dogodilo.

Nakon 12 godina pukla je suradnja sa stilistom Petrom Trbovićem, koji se nakon toga brušio na dizajnere Petera Movrina i Metoda Črešnara koji su mu, kako tvrdi, pokrali ideje za kostime na Severininoj turneji "Dobrodošao u klub". Novi je stilist  Domagoj Štimac iz domaćeg modnog brenda Twins. 

Nova fotografkinja je Maja Kljaić nakon što je pukla dugogodišnja suradnja s Jelenom Balić, koja joj je fotografirala i vjenčanje s Igorom Kojićem. Tu je i nova make up artistica Simona Antonović, s kojom je Severina  i prije surađivala. Jedini stari suradnik je frizer Martin Posavec.

Podsjetimo, mediji u regiji sve glasnije govore o navodnom razvodu Severine i Igora Kojića. Već neko vrijeme se nagađa kako Severina više nije u tako dobrim odnosima s obitelji Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovom domu u Beogradu.

Navodno je do svađe došlo nakon što je pjevačica sugerirala da malo preurede kuću. U travnju se Severina vratila u Zagreb, ali njezin suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti. Nakon toga pjevačicu su na Instagramu otpratili Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić Keba te sestra Nataša, a sada su to napravile i njene kolegice Lepa Brena i Ana Bekuta.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije