NA INSTAGRAMU

Severina pozirala pod tušem, pratitelji komentirali: 'Strefit će me srčani'

Foto: Instagram
1/2
15.07.2021.
u 18:31

Pjevačica Severina podijelila je fotografiju na kojoj pozira pod tušem u toplesu te tako izazvala brojne pozitivne reakcije kod svojih pratitelja.

Pjevačica Severina (49) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju kojom je izazvala mnoštvo reakcija. Naime, pjevačica je pozirala u toplesu pod tušem, a kameri je okrenula leđa.

Fotografijom je istaknula svoju figuru koja je i u petom desetljeću života fenomenalna. 

Foto: Instagram

Fotografijom su iznenađeni i oduševljeni ostali njezini pratitelji. "Strefit će me srčani", jedan je od komentara. "Zaista si izazov i ljepota za umjetnike", još je jedan komentar. "Divna si", davali su joj komplimente, a poručili su joj i da je bomba.

Jedan je pratitelj ipak imao nešto drugačiji prijedlog.

"Je li možda zapošljavaš još kojeg fotografa? Ako su ovakve fotografije u pitanju, lako ćemo se dogovoriti za plaću", napisao joj je.

Također, u komentarima su se mogli naći i brojni emotikoni vatre kojima su joj poručili koliko dobro izgleda.

Podsjetimo, Severina je nedavno na Instagramu otpratila svog supruga Igora Kojića, a ovu društvenu mrežu koristi za razne aktivnosti. Tako često dijeli fotografije i s odmora i s druženja sa sinom, ali i s nastupa.

Dodajmo još da na ovoj društvenoj mreži ima više od 1.300.000 pratitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije