NIŽU SE KOMPLIMENTI

Severina pokazala sjajnu figuru u upečatljivom outfitu, pratitelji oduševljeni: 'Savršena'

Severina
Sanela Babić
26.07.2022.
u 08:12

Severina je pokazala svoju vitku liniju i utrenirane noge, a fotografije su kratkom roku skupile preko 12 tisuća lajkova te brojne komplimente pratitelja.

Pjevačica Severina Vučković (50) na Instagramu je objavila fotografije koje su oduševile mnoge. Severina je podijelila dvije serije fotografija koje su nastale u backstageu na koncertu u Sloveniji gdje je nastupala, a pratitelje je posebno oduševila njezina upečatljiva modna kombinacija.

Kombinirala je crni top u stilu korzeta uz tajice s prozirnim detaljima i sandalama s potpeticom, a sve je upotpunila jednostavnim make-upom i visokim repom. Severina je pokazala svoju vitku liniju i utrenirane noge, a fotografije su kratkom roku skupile preko 12 tisuća lajkova te brojne komplimente pratitelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

 

''Savršena'', ''Divna'', ''Zgodna'', ''Wow'', ''Ljepotica sa stilom'', ''Prezgodna'', ''Nikad nisi bolje izgledala'', ''Kakva moćna žena'', ''Bomba'', ''Sve u svemu Lara Croft se vratila, nikad moćnija i opasnija", ''Kakva kombinacija'', pisali su pratitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije