VESELO DRUŠTVO

Severina otkrila s kime je stigla na vjenčanje Tihane Lazović, pozirala i sa zgodnim glumcem: 'Hrvatski 007'

severina
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
22.08.2022.
u 21:43

Pjevačica je na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju s prijateljicom Sonjom Dvornik i menadžerom Tomicom Petrovićem

Glazbenica Severina (50) na svojem je Instagram profilu otkrila s kim se družila na vjenčanju glumice Tihane Lazović i glumca Branimira Trifunovića.

Pjevačica je na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju s prijateljicom Sonjom Dvornik i menadžerom Tomicom Petrovićem. Društvo je poziralo u liftu te tom objavom je Severina otkrila da su za ovu prigodu i Sonja i ona odjenule crne haljine. Severina je nosila usku crnu haljinu otvorenih ramena koju je kombinirala s crnom torbicom, a Sonja lepršavu dekoltiranu haljinu. 

- Uzbuđeni pošli na super svadbu - napisala je Severina pored fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

 

Na slavlju je mladencima zapjevala, a tijekom večeri družila se i s redateljem Daliborom Matanićem, njegovom suprugom Helenom Minić Matanić, glumcem Goranom Bogdanom i njegovom djevojkom Jovanom Stojiljković s kojima je sjedila za istim stolom u društvu prijateljice, fotografkinje Sonje Dvornik. 

Foto: Instagram

"Hrvatski 007", našalio se Matanić na svom Insta Storyju uz fotografiju na kojoj Severina pozira s Bogdanom.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Tihana i Branislav izrekli su sudbonosno 'da' u Novom Sadu, a glumica je svom prezimenu dodala i suprugovo. Tihana je blistala u kratkoj vjenčanici kraćeg kroja koja je imala raskošne puf rukave i dugački bijeli veo. Uz vjenčanicu je kombinirala ružičaste štikle, a mladoženja se odlučio za klasično crno odijelo.

Za atmosferu je bio zadužen bend Letu Štuke, a mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu ''Odnesi me'' Vlade Divljana. Inače, s 13 godina starijim Trifunovićem Tihana je u vezi bila nekoliko mjeseci kada su se u prosincu 2019. godine prvi put zajedno pojavili u javnosti na premijera filma “Ajvar” u kojem glumi Branislavov brat Sergej Trifunović. Tihana u zadnje vrijeme puno vremena provodi u Beogradu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije