NA INSTAGRAMU

Severina oduševila svojim dugim, vitkim nogama: 'Svaka čast'

Foto: Instagram
1/3
23.11.2021.
u 17:49

Ovog puta Severina je objavila fotografiju na kojoj pozira uz koncertni klavir, a nosila je dugu ružičastu haljinu s velikim prorezom, sunčane naočale i natikače.

Pjevačica Severina Vučković (49) na svojem Instagram profilu ne prestaje oduševljavati fotografijama. Ovog puta objavila je fotografiju na kojoj pozira uz koncertni klavir, a nosila je dugu ružičastu laganu haljinu s velikim prorezom, sunčane naočale i natikače.

Pjevačica je posebno istaknula svoje duge vitke noge.

"Uživam u sadašnjem trenutku", napisala je u opisu fotografije te dodala hashtagove 'volim što se volimo' i 'ljubav se ljubavlju vraća'. 

Foto: Instagram

U komentarima u joj pratitelji pisali komplimente na izgled.

"Prelijepe duge vitke noge", poručili su joj. „Svaka čast. Vidi se koliko treninga i odricanja“, dodali su kao i da izgleda sjajno.

„Wow misica“, dodala je još jedna osoba, a mnogi su pisali i da je predivna. 

Podsjetimo, pjevačica je prije nekoliko dana objavila fotografiju s Maldiva, a zatim je uslijedila i fotografija u kupaćem.Tim je fotografijama oduševila svoje pratitelje, a pokazala je i da zasluženo uživa.

Naime, Severina je nedavno obznanila i da je završila novi album. Nije otkrila ime niti bilo što o albumu, no čini se kako su svi vrlo zadovoljni snimljenim.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
debelacija
20:50 23.11.2021.

Dosta nam i ove međunarodne štrace!!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije