'JESENSKI ŠIK'

Severina oduševila pratitelje svojom neuobičajenom kombinacijom: 'Najmodernija žena na Balkanu!'

Severina
Instagram
04.10.2022.
u 09:23

Glazbenica je za ovu priliku izabrala bijelu bluzu koja ima puf rukave i maslinastu suknju s dubokim prorezom koji je istaknuo njezine vitke noge

Pjevačica Severina Vučković (50) svoje pratitelje na društvenim mrežama često počasti svojim fotografijama i snimkama. Ovoga puta, popularna pjevačica s pratiteljima je podijelila niz fotografija s izložbe koju je posjetila, a svi su pažnju usmjerili na njezin neuobičajeni modni izbor.

Glazbenica je za ovu priliku izabrala bijelu bluzu koja ima puf rukave i maslinastu suknju s dubokim prorezom koji je istaknuo njezine vitke noge. Kombinaciji je dodala i prsluk u tri boje te plavu torbicu. Kosu je odlučila ostaviti raspuštenu, a na usnama je nosila bež ruž te su na njezinim očima prevladavale jesenske nijanse. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

U komentarima su joj se javili brojni pratiteljima, a među njima i dizajnerica Matija Vuica. "O da", napisala je. "Totalno si mi jesenski šik", "Najmodernija žena na Balkanu", "Veoma elegantna", "Divna si", "Prava ljepotica", "Garderoba ti je top", dodali su i drugi pratitelji.

Inače, popularna glazbenica oduševljava svojim modnim kombinacijama. Nedavno je tako nastupila u Sloveniji, a tada je izabrala prozirnu haljinu s crnim crtama ispod koje je nosila bijeli bodi. Splitska pjevačica za ovu priliku izabrala je valovitu frizuru, a cijeloj kombinaciji dodala je i crne sandale na visoku petu. 

U komentarima su joj pratitelji poručili da je prekrasna. "Goriš", "Diva", "Jedna i neponovljiva", "Super si", "Najljepša", pisali su joj obožavatelji tada. Severina osim fotografija s koncerata često pokaže i kako izgleda u casual izdanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije