odmara

Severina objavila video s mora, pažnju ukrao 'nestašan' ogrtač koji je otkrio bujni dekolte

instagram
27.08.2021.
u 20:06

Severina se brodom provozala nadomak Splita, a snimka pokazuje nju kako sjedi ogrnuta laganim poluprozirnim crnim ogrtačem

Pjevačica Severina (49) prošlog se tjedna službeno razvela od Igora Kojića (34), a razvod je potpisan na zagrebačkom sudu samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev. 

Nakon toga pjevačica je krenula na odmor na more, s kojeg rado dijeli fotografije i videa, a tako je bilo i ovaj put kada je podijelila snimku s broda.

Severina se brodom provozala nadomak Splita, a snimka pokazuje nju kako sjedi ogrnuta laganim poluprozirnim crnim ogrtačem, ispod kojeg je nosila badić, a svu pozornost je privukao dekolte kojeg je vjetar otkrivao ispod ležerno svezanog ogrtača. 

"Luštica, ja ću se polako uputit... Kažu neće bit kiše, a ako i bude - nismo od šećera", napisala je uz snimku i dodala da jedva čeka.  "Ma čovik te se ne može nagledat", "Kako god okreneš, lijepa si", "Duša lipa", "To je taj profil di nema lipše", pisali su joj fanovi u komentarima. 

Podsjetimo, nakon mjeseci nagađanja kako je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, u četvrtak je i službeno došao kraj braku Severine i Igora Kojića. Kako doznajemo, sporazumni razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev. 

VIDEO možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije