NA FACEBOOKU

Severina objavila sliku s majkom, a posvetila joj je i dirljiv status: 'Moje najsigurnije utočište'

Foto: Instagram
1/3
08.11.2021.
u 18:05

Severina ne krije koliko je bliska s majkom te često dijeli objave o njoj koje posebno raznježuju njene pratitelje. Ovaj put je objavila fotografiju na kojoj je s majkom, koju je čvrsto zagrlila.

Pjevačica Severina Vučković na društvenim je mrežama objavila status koji je posvetila svojoj majci Ani. Severina ne krije koliko je bliska s majkom te često dijeli objave o njoj koje posebno raznježuju njene pratitelje. Ovaj put je objavila fotografiju na kojoj je s majkom, koju je čvrsto zagrlila.  

"Ovaj zagrljaj me napravio čovjekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nježnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost… njen stav dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište", napisala je. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Pjevačica je jednom prilikom otkrila kako ju je majka rodila carskim rezom, te ju nije primila u ruke pet mjeseci jer je bila u komi.  

- Rodila me carskim rezom i nije me primila u ruke pet mjeseci jer je bila u komi; bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila pet mjeseci. Rodila me u osmom mjesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vrijeme, nije dao da me odvedu od nje, rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala - ispričala je Severina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije