OPET NA SUDU

Severina: 'Nosim crveni konac protiv Milanovih tužbi kojih je do sada već više od šezdeset...'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
09.09.2020.
u 21:09

Severina se pojavila u bijeloj Self-Portrait haljini s motivom zvjezdica kojoj se cijena kreće oko 2.500 kuna, a preko ruke je prebacila crni Balmain sako. No, pozornost je privukao crveni konac oko lijeve noge kojeg je omotala oko gležnja.

Bivši partneri Severina Kojić i Milan Popović ove srijede ponovno su se sreli na sudu.

Preciznije, sreli su se na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, jer je Milan još ranije podnio privatnu tužbu za klevetu protiv nje i njezinog bivšeg odvjetnika Darija Budimira.

Severina je došla u pratnji svog odvjetnika Mate Matića, a bila je vrlo dobro raspoložena. Veliku pozornost ukrala je bijelo-crnom haljinicom s dugim rukavima te vitkim nogama koje je dodatno istaknula elegantnim, crnim štiklama, javlja RTL.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Pogled je skrivala iza tamnih naočala, a to je radio i njezin bivši partner Milan Popović koji je lice prekrio i maskom.

U trapericama i bijeloj košulji, izgledao je puno ozbiljnije od svoje bivše ljubavi s kojom ima sina Aleksandra zbog kojeg su također na sudu zbog skrbništva koje je Severini privremeno oduzeto.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na splitskoj pjevačici dao se primijetiti još jedan zanimljiv detalj, a radi se o ukrasu za nogu sastavljenom od tankog, crvenog konca te ljubičastih detalja.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

"Nosim crveni konac protiv Milanovih tužbi, kojih je do sada već više od 60. Što protiv mene, što protiv mojih bližnjih i suradnika. Jer i danas sam zbog neke takve tužbe pohodila sud. A mene od svih tih sudova samo zanima okončanje postupka u vezi mog sina, koji gotovo 10 mjeseci već ne živi sa mnom. Vratimo se na pitanje. Šalim se, crveni konac je samo ukras", otkrila je Severina za RTL.HR.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?