'ROĐENO MOJE'

Severina na koncertu otkrila sretnu vijest te zahvalila svima na podršci: 'Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali..'

30.08.2021.
u 14:25

Pjevačica Severina održala je koncert u Luštici u Crnoj Gori, a tijekom izvođenja pjesme 'Rođeno moje' sa svojim obožavateljima je podijelila novu informaciju. Naime, pjevačica je, kako se čini, otkrila detalj iz privatnog života. "Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem", rekla je, a snimke s koncerta proširile su se društvenim mrežama.

U kuloarskim krugovima odmah se počelo pričati kako se Severinina izjava odnosila na to da je Županijski sud u Splitu uvažio njezinu žalbu i ukinuo presudu kojom se skrb nad malodobnim sinom Aleksandrom dodjeljuje ocu. Iz Severininog tima još se nisu oglasili oko cijele priče. 

Podsjetimo, krajem 2019. godine sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila da sin pjevačice i srpskog poduzetnika Milana Popovića nadalje živi s ocem. Severina je prema toj odluci imala pravo viđati sina utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati. Također, bilo je ograničeno i druženje Severine i Aleksandra (9) tijekom ljetnih i zimskih praznika te državnih i vjerskih blagdana. Severinin tim podnio je žalbu zbog ove mjere, a nedavno je održano i ročište na Županijskom sudu u Splitu. Dodajmo i da pjevačica o ovoj temi često govori i na društvenim mrežama, kao i da je ljetos podijelila fotografije druženja sa sinom. Inače, popularna se pjevačica prije 10 dana i službeno razvela od Igor Kojića. Razvod je bio sporazuman, a par je brak okončao nakon šest godina.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije