Zaokret u karijeri!

Severina dobila TV show na televiziji u BiH, kolegica će joj biti Ivana Paradžiković

Foto: Instagram
07.09.2021.
u 08:47

TV Una emitirat će se putem telekomskih operatera i interneta, a prema neslužbenim informacijama program bi s emitiranjem trebao krenuti do kraja godine

Medijska scena uskoro bi trebala postati bogatija za još jedan TV kanal, TV Una,  na kojem će svoj vlastiti talk show imati i Severina. Riječ je o regionalnom TV kanalu sa sjedištem u Banja Luci iza kojeg stoji Igor Dodik, sin političara Milorada Dodika, piše Slobodna Dalmacija.  

Na istoj postaji svoju televizijsku karijeru nastavit će i bivša voditeljica i urednica istraživačkog magazina 'Provjereno', Ivana Paradžiković. TV Una emitirat će se putem telekomskih operatera i interneta, a prema neslužbenim informacijama program bi s emitiranjem trebao krenuti do kraja godine. 

Vijest o novom Severininom angažmanu uslijedila je tjedan dana nakon što je javnosti otkrila da joj je vraćeno zajedničko skrbništvo nad maloljetnim sinom Aleksandrom kojeg ima iz veze sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem. 

Podsjetimo, Severina je dugi niz godina vodila pravnu bitku kako bi dobila skrbništvo nad sinom, a svoju pobjedu u ovoj borbi je obznanila nedavno. Severina je na koncertu u Crnoj Gori prije izvođenja pjesme 'Rođeno moje' sa svojom publikom podijelila sretnu vijest koja se brzo pročula.

Naime, Županijski sud u Splitu uvažio je njezinu žalbu i nakon više od 20 mjeseci donio pravomoćnu presudu kojom će dijete živjeti po pola mjeseca sa svakim roditeljem i to u Zagrebu, a na majčinoj adresi će imati prebivalište. Inače, prije gotovo četiri godine sud je donio odluku o ravnopravnom skrbništvu nad Aleksandrom, a Milan Popović je kasnije podigao reviziju za ponovno oduzimanje skrbništva.

Krajem studenoga 2019. godine na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru prema kojoj je odlučeno da dijete živi kod oca, a majka ima pravo susreta s njim dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer. Privremena mjera na snagu je stupila odmah i istu večer tog dana Severina je sina odvela na očevu adresu. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije