PRONAŠAO SREĆU

Sergej Trifunović se zaručio: Tko je djevojka koja je osvojila njegovo srce

23.03.2024.
u 18:45

Sergej Trifunović je zaručio svoju djevojku Isidoru Mijanović, koja je 24 godine mlađa od njega, a sretne vijesti su podijelili na društvenim mrežama.

Naime, Isidora je jučer slavila rođendan, a Sergej ju je iznenadio zaručničkim prstenom.

"Vrijeme je da vam priopćim kako se udajem", napisala je.

Isidora se bavi režiranjem glazbenih spotova. Ona se ranije zabavljala s košarkašem Ninom Čelebićem. O Sergejevom ljubavnom životu se dugo nagađalo, ali nikada nije otkrio s kojim djevojkama je bio u vezi.

Prošle godine je podijelio zajedničku fotografiju s Dajanom Gudić, manekenkom i glumicom iz Sarajeva, nakon čega su mnogi počeli tvrditi kako su u ljubavnoj vezi. No, ona je ubrzo ovo negirala te dodala kako su oni dugogodišnji prijatelji.

"Veoma mi je važno da je djevojka duhovita, da razumije moj smisao za humor i da mi kraj nje nije dosadno. Nasreću, ima i takvih djevojaka. Iako, sretao sam i ove 'nedodirljive i neosvojive', ali ne bi dugo zadržale moju pozornost", rekao je Sergej u jednom od ranijih intervjua.

Također je naveo kako smatra da danas vlada lažna emancipacija žena.

"Muškarci su zaboravili koja je njihova uloga, a žene su se počele ponašati kao jači pol. Podržavam to što se bore za svoje karijere i ne žele financijski zavisiti od muškaraca, ali im zamjeram to što su izgubile ženstvenost i zaboravile kako se ponašaju dame", izjavio je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije