TRUDNA PRIJATELJICA

Serena Williams nenamjerno otkrila spol Meghanina djeteta?

Reuters
08.04.2019.
u 14:07

Moja trudna prijateljica je rekla 'moje će dijete raditi ovo', a ja sam je samo pogledala i rekla 'ne, ona to neće raditi'", ispripovijedala je Serena, potaknuvši glasine o tomu da Meghan i Harry čekaju djevojčicu.

Nije tajna da su Serena Williams i Meghan Markle dobre prijateljice još iz vremena kada je vojvotkinja živjela u Americi i bavila se glumom, zbog čega je novinari često ispituju o slavnoj prijateljici, osobito otkad se zna da je trudna. 

U  posljednjem intervjuu za E! News Serena je govorila o svojoj "trudnoj prijateljici", no nije otkrila da pritom misli na Meghan.   Za vrijeme intervjua neprestano je o bebi svoje prijateljice govorila u ženskom rodu.

- Moja trudna prijateljica je rekla 'moje će dijete raditi ovo', a ja sam je samo pogledala i rekla 'ne, ona to neće raditi - , ispripovijedala je Serena, potaknuvši glasine o tomu da Meghan i Harry čekaju djevojčicu.

Ipak, u jednom je trenutku spomenula Meghan, nazvavši je svojom prijateljicom te kazala: "Ona će sigurno biti sjajna majka."

Premda Meghan i Harry pomno skrivaju informaciju o djetetovu spolu, navodno je Meghan za boravka u New Yorku prijateljicama kazala da nosi dječaka.

Bilo kako bilo, datum porođaja se bliži pa će znatiželjnici morati pričekati još dva do tri tjedna.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije