surađivali od 20 godina

Senad Bašić potresen smrću Nadarevića: Izgubio sam člana obitelji

Screenshot
22.11.2020.
u 18:57

Senad Bašić za legendarnog Mustafu Nadarevića kaže kako mu je bio poput oca. Bio je njegov najdraži kolega i uživao je u svakom trenutku u kojem su imali priliku surađivati i družiti se.

Raditi s Mustafom je bila privilegija i čast, istaknuo je Bašić. S legendarnim glumcem surađivao je više od 20 godina, te je izrazito potresen viješću o njegovoj smrti.

"Radili smo zajedno još od mojih studentskih dana. Snimi smo 'Nafaku', 'Kod amidže Idriza', 'Savršen krug', 'Lud, zbunjen, normalan'... Ni s kim nemam toliko zajedničkih projekata. Ni s kim nisam tako dugo i intenzivno surađivao. Zbližili smo se, bili smo kao otac i sin. Bilo je tu smijeha, suza, briga, radosti...", emotivno govori glumac, piše Klix. 

Bašić ističe kako je danas izgubio člana obitelji, ali i kako ga je zvao "Tajo". Nadarevića će pamtiti kao čovjeka koji je živio za svoj posao.

"U potpunosti je bio posvećen poslu koji je radio. Time me zarazio, naučio me da čovjek mora cijelog sebe posvetiti poslu da bi uspio napraviti nešto vrijedno. Odlazak takve veličine je veliki gubitak za regiju", tužno zaključuje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?