POPULARNI FARUK IZ 'LZN'

Senad Bašić objavio fotografije s unukovog rođendana i sve raznježio

Senad Bašić
Storypress
14.08.2022.
u 17:58

Glumac je pozirao sa svojim unukom te otkrio da su fotografije na kojima se njih dvojica druže nastale su na proslavi njegovog prvog rođendana.

Zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan", bosanskohercegovački glumac Senad Bašić (59) na svom je profilu na Instagramu objavio nekoliko fotografija na kojima je pozirao sa svojim unukom, a koje su raznježile njegove pratitelje.

Glumac je otkrio da su fotografije na kojima se njih dvojica druže nastale su na proslavi prvog rođendan njegovog unuka. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, iza Senada je težak životni period. Popularni Faruk nedavno je u Hrvatskoj snimao film koji će biti ekraniziran u rujnu te je otkrio da je za to vrijeme završio u bolnici. Naime, Senad je kazao da je film tri dana snimao na kiši te je zbog toga imao užasnu upalu pluća.

- Sada sam dobro, a imao sam užasnu upalu pluća. Tri dana sam snimao na kiši, završio sam u KBC-u Rebro. Moje zdravstveno stanje je bilo ugroženo, bilo je izuzetno opasno, ljekari su zaista bili divni i pomogli su mi. Sada se dobro osjećam - ispričao je tada za Avaz, a otkrio je da su mu ostale i posljedice.

- Kada u vas neko trpa deset litara antibiotika, naravno da ostavi posljedice, ali sada sam spreman za rad - kazao je. Senadu je nedavno premio otac Rušid koji je bolovao od leukemije, a tugu zbog gubitka nije krio.

- Treba vremenu dati vremena. Meni je bitno da smo njegove posljednje dane proveli zajedno, što je, tu je... Neke se stvari ne mogu izbjeći.  Kao što sam rekao, proživio je 87 godina, lijepih godina - kazao je i dodao kako je doživjeti takvu starost u današnje vrijeme poprilično neuobičajeno.

- Čudno je vrijeme došlo, više ništa nije isto niti će biti. Zdravlje svima treba biti na prvom mjestu i samo se o tome treba voditi računa - zaključio je glumac tada za ovaj portal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?