NAKON KRITIKA

Selena Gomez o svojoj težini: 'To je sve od lijeka protiv lupusa koji zadržava veliku količinu vode'

selena gomez
Foto: Instagram
1/2
19.02.2023.
u 20:12

Selena sve češće javno govori o svom tijelu i kako nema problema sa svojim oblinama te kako je industrija ljepote nametnula nerealne standarde kojima teže mlade djevojke, a u najnovijem TikToku poručila je da nikada nije bila model niti će to biti.

Glumica i pjevačica Selena Gomez (30) 11. siječnja na 80. dodjeli "Zlatnog globusa" na crvenom tepihu pojavila se s mlađom sestrom Gracie (9), a odmah su krenuli komentari pod fotografijama kako je ponovno nakupila par kilograma viška, što je ona u TikTok videu sa sestrom nakon dodjele i komentirala.

U šali je tada rekla kako je sada "malo veća jer je previše uživala tijekom blagdana". Glumica i pjevačica još je jednom progovorila o svom izgledu u najnovijem videu na TikToku u kojemu je poručila da nikada nije bila model niti će to ikada biti.

Naime, otkrila je kako je kilograme sad dobila zbog određenog lijeka protiv lupusa.

- Kad ga uzimam, obično mi se u tijelu zadrži velika količina vode, što je vrlo normalno. Kad prestanem s tim, onda mi kilogrami idu dolje - podijelila je fanovima u videu i naglasila da se nitko ne bi trebao sramiti svog izgleda, pogotovo ako je rezultat nečega kroz što prolazi. 

- Samo želim da znate da ste lijepi onakvi kakvi jeste. Sigurno da ima dana kada se i ne osjećate najbolje, ali bitnije je ostati zdrav i brinuti se o sebi - rekla je Selena i dodala kako joj je lijek protiv njene bolesti važan i vjeruje da joj pomaže, a to joj je najbitnije.

Također, zahvalila se svima na podršci i završila video pozitivnom porukom.

- Volim vas sve i hvala na podršci i razumijevanju. Ako me ne razumijete, samo otiđite s ovog profila, jer iskreno ne vjerujem u posramljivanje ljudi zbog njihova tijela ili bilo čega i ne podržavam to nikako - pojasnila je glazbenica.

Inače, Selena se već nekoliko godina bori s lupusom, kroničnom autoimunom bolešću koja može pogoditi razne dijelove tijela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak, a o bolesti je progovorila tek nekoliko godina kasnije. Koliko joj je zdravstveno stanje bilo ozbiljno govori i to što je 2017. godine podvrgnuta transplantaciji bubrega koji joj je donirala njezina bliska prijateljica Francia Raisa, a prije operacije pjevačica je otkrila da se bori s napadajima panike i depresijom zbog kojih je otkazala dio svjetske turneje "Revival".

Selena sve češće javno govori o svom tijelu i kako nema problema sa svojim oblinama te kako je industrija ljepote nametnula nerealne standarde kojima teže mlade djevojke.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije