treći brak

Sean Penn oženio 32 godine mlađu kolegicu

Foto: Instagram
03.08.2020.
u 08:45

Dvostruki Oskarovac Sean Penn uskoro će proslaviti 60. rođendan, a ovog se vikenda oženio treći put. Njegova je izabranica 32 godine mlađa glumica Leile George, inače kći Pennova kolege Vincenta D’Onofria.

Par je vjenčanje želio držati u tajnosti, no odali su ih zajednički prijatelji koji su im čestitali na Instagramu.

– Čestitke na vjenčanju, golupčići. Pozdravljamo vaš predivan brak – napisao je Josh Brolin, glumac koji je s Pennom igrao u filmu “Milk”.

Leila George i Sean Penn zajedno su od 2016. godine. Sean Penn bio je u braku već dva puta, s Madonnom i glumicom Robin Wright. S njom ima i dvoje djece – kći Dylan koja je godinu dana starija od nove maćehe i sina Hoppera koji je dvije godine mlađi od nje. Penn je poznat kao jedan od najvećih hollywoodskih zavodnika.

Nakon braka s Robin Wright, ljubio je mnoge poznate ljepotice kao što su pjevačica Jewel, supermodel Petra Nemcova, manekenka Jessica White , a povezivali su ga i s Natalie Portman i Scarlett Johanson. Navodno je bio zaručen i s Charlize Theron, s kojom je prekinuo prije pet godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije