ROMANSA

Sanja Doležal nakon pet godina ponovno ljubi

16.06.2017.
u 09:30

Omiljena voditeljica u vezi je s, nagađa se, Antom Stojakovićem

Voditeljica Sanja Doležal prošli je tjedan, kada su je u središtu Zagreba zatekli naši fotoreporteri, provela u društvu Ante Stojakovića za koga se posljednjih mjeseci nagađa da je njezina nova ljubav.
 

Par je uživao u hladu jednog kafića u Vlaškoj ulici, a nakon što je završilo njihovo druženje uz kavu, zaputili su se prema Cvjetnom trgu. Tijekom kratke šetnje voditeljica je ispod ruke uhvatila markantnog muškarca i držati ga nije prestala ni kada su sreli poznanike. Kada smo Sanju nazvali i pitali da prokomentira taj susret, samo je kratko rekla: “Nemam nikakvih izjava.” Ipak, čini se da su ovim kratkim izlaskom potvrdili da ih povezuje više od prijateljstva.

Da jedna od omiljenih domaćih dama ponovno ljubi, počelo se nagađati početkom travnja kada joj je Ante bio pratnja na opatijskom vjenčanju glazbenika amatera Elizabete Vrban i Damira Vrbljanca. Štoviše, Stojaković je u njihovo ime nosio i paru darovao veliki buket bijelog cvijeća, a zajedno su sjedili tijekom izmjene zavjeta. Kakav je njihov odnos, Sanja ni tada nije željela otkrivati, ali za dnevne novine 24 sata rekla je da su dugogodišnji prijatelji. Nije htjela komentirati ni je li Ante sjedokosi muškarac s kojim su je nekoliko dana prije vjenčanja vidjeli kako se šeće centrom Zagreba držeći se za ruke.

Ante je prvi muškarac u čijem se društvu moglo vidjeti pjevačicu nakon što je prije pet godina prerano izgubila supruga, bubnjara Nenada Šarića. Zajedno su godinama uspješno surađivali u bendu Novi fosili, a vezu su brakom okrunili 1993. godine. U braku su dobili dvoje djece, sina Luku i kćer Leu. Nitko se nije nadao da će njihova sreća doći naprasnom kraju početkom svibnja 2012. godine, kada je glazbenik preminuo od posljedica moždanog udara.

– Rane ostaju, ali dišem punim plućima, razmišljam što i kako u poslu, o djeci. Imala sam prekrasan život, prekrasan brak... Takvo što promijeni život, ali ako odlučiš dalje živjeti, onda treba živjeti kako spada. Nije lako i prvih godinu-dvije bila sam potpuno izgubljena, ali imam obitelj, nekoliko dobrih prijatelja i ponovno se veselim svakom sunčanom danu... – u intervjuu za Story rekla je Sanja dodajući:

– Ljubav je svakakva, prijateljska, roditeljska, ali nema ništa ljepše od toga kada su dvoje ljudi dobri prijatelji, kada se podržavaju, partneri su u svemu. Na pitanje je li zaljubljena Sanja je uzviknula: “Da!” ali i dodala: “Jako sam zaljubljena u život i u sve što mi se događa!”

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije