uz potpis i fotografiju

Samantha Fox prodaje vlastite grudnjake koje je ranije nosila

Foto: Pixsell
1/3
15.04.2019.
u 21:34

Samantha Fox (53) osamdesetih je bila jedna od najpoželjnijih poznatih dama na svijetu, a još sa 16 godina, kada je tek započinjala karijeru, bilo je jasno da će postati zvijezda. Počela je kao model, da bi 1986. godine ušla u svijet pop glazbe. 

Čitatelji britanskog tabloida 2006. godine su je proglasili 'najboljom djevojkom s duplerice svih vremena'. Samantha Fox za Playboy se slikala 1996., a ne skriva da bi i danas opet vrlo rado učinila isto. Ona zapravo želi dokazati ženama da u starenju nema apsolutno ništa loše, piše 24sata.hr. 

Upravo iz tih slavnih dana datiraju i neki odjevni predmeti koje Fox trenutačno prodaje online na svojoj web stranici. Tako zainteresirani kupci mogu postati vlasnici grudnjaka, korzeta, trikoa i dizajnerskih haljina koje je nosila upravo Samantha, ali ni to nije sve. 

- Komadi odjeće dolaze sa Samanthinim potpisom te fotografijom koja potvrđuje autentičnost artikala - stoji u opisu proizvoda. 

Grudnjaci se mogu naći po cijenama od oko 200 KM, dok su komadi poput bikinija kojeg je Fox nosila u džungli za vrijeme snimanja showa 'I'm a Celebrity' već prodan za gotovo 500 KM. Samantha prodaje i mnoge odjevne predmete koje je nosila u Celebrity Big Brotheru te TV emisijama Good Morning Britain i Loose Women. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije