nema joj ravne

Salma je bomba i u 52. godini: U badiću pokazala obline

Instagram
01.01.2018.
u 15:41

Seksepilna glumica fotografirala se u izdanju u kojem je istaknula svoje obline. Obožavatelji su Salmi udijelili komplimente te je nazvali 'čarobnom ženom' i 'prirodnom ljepoticom'

- Obožavam ocean, napisala je Salma Hayek i pratitelje na društvenim mrežama počastila seksi fotografijom. Pozirala je u ljubičastom bikiniju i očarala obožavatelje.

Glumicu su obasipali komplimentima te je nazvali 'čarobnom ženom' i 'prirodnom ljepoticom', prenosi 24sata.hr. 

Foto: Instagram

Nedavno se našla u centru pozornosti kada je progovorila o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu. Otkrila je neugodne situacije s Harveyjem Weinsteinom (65) u kojima se našla dok su 2002. godine zajedno radili na filmu 'Frida'.

- Odbila sam ideju da se zajedno tuširamo. Rekla sam mu 'ne' kada je predložio da me gleda dok se tuširam. Rekla sam 'ne' kada me htio izmasirati. Nisam dozvolila da me izmasira njegov potpuno nagi prijatelj. Nisam mu dozvolila da mi pruži oralni seks. Rekla sam 'ne' kada je predložio da budem gola s drugom ženom - tvrdi Salma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?