KOBNA VOŽNJA NA BALIJU

Ruska influencerica bori se za život nakon nesreće na jet-skiju

Polina Strelets
Autori: 24sata, Vecernji.ba
16.02.2022.
u 08:11

Ruska influencerica Polina Strelets (24) bori se za život nakon što je stradala tijekom vožnje na jet-skiju na Baliju. Zadobila je dvostruki prijelom noge te ozlijedila kralježnicu. Trenutačno je u komi u indonezijskoj bolnici.

Avion ruske Vlade trebao bi je prevesti kući, kad to bude moguće.

- Zahvaljujem se zamjenici premijera Tatyani Golikovoj što je u tako kratkom vremenu odgovorila na moj apel. Hvala joj na brzoj pomoći u rješavanju pitanja evakuacije žene iz Sankt Peterburga - izjavio je zamjenik Državne dume Ruske Federacije, Mihail Romanov.

- Naša je dužnost boriti se za život svakog građanina zemlje, bez obzira na to gdje je mu je pomoć potrebna. Evakuacija Poline i njezino daljnje liječenje u Rusiji pod mojom je osobnom kontrolom - dodao je Romanov.

Influencerica navodno nema dovoljno novca za liječenje. Jedan dan u indonezijskoj bolnici košta vrtoglavih 3300 dolara. Njezini roditelji izjavili su da zdravstveno osiguranje jedva može pokriti dio troškova pa su tražili pomoć države.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?