NOVE LJUBAVI?

Rozgu navodno osvaja mladi nogometaš, a Hauser uživa s atraktivnom Lolom

Instagram
11.10.2017.
u 14:01

Nogometaš Kristijan Ipša želi navodno osvojiti Jelenu Rozgu, a njezin bivši za to vrijeme se hvali kako uživa u suradnji s Lolom Astanovom

Dok se šuška kako mladi nogometaš Kristijan Ipša pokušava osvojiti srce Jelene Rozge, njezin bivši zaručnik, violončelist Stjepan Hauser vrijeme provodi u dobrom i zgodnom društvu. 

Na Instagramu je objavio video na kojem je u društvu lijepe i uspješne pijanistice Lole Astanove i zajedno sviraju Rahmanjinovu kompoziciju koju je Hauser napisao: Postoji li išta ljepše i romantičnije od ove melodije? 

Isti video na svom je Instagramu podijelila i Lola napisala: "Ovo nam je prvi put da sviramo zajedno, ali dajem obećanje da ovo nije posljednji i da ćemo sljedeći put svirati s više emocija."  Lola je proslavljena pijanistica iz Uzbekistana i uživa veliku popularnost u Americi, a uživa i veliku popularnost na Instagramu, gdje objavljuje svoje seksi fotografije. 

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije