NA MEGA-JAHTI

Ronaldo i Georgina uživaju na odmoru, lijepa crnka jedva čekala pokazati bujne obline

Foto: Profimedia
1/4
07.07.2021.
u 19:05

Inače, Ronaldo je lani kupio superjahtu Azimut Grande, koja teži nevjerojatne 93 tone, ima pet luksuznih spavaćih soba i šest kupaonica, a prema pisanju britanskog The Suna, za 27 metara dugu ljepoticu Cristiano Ronaldo je iskeširao 48 milijuna kuna

Nakon ispadanja njegovog Portugala s Europskog prvenstva u nogometu najbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo (36) s obitelji je požurio na odmor. Paparazzi su ga uhvatili kada se s djevojkom Georginom (27) i sinom Cristianom ukrcavao na svoju mega-jahtu koja je isplovila kod Cristianove rodne Madeire. Argentinska manekenka jedva je čekala da se može skinuti i osunčati na jahti, pa je odmah pokazala svoje bujne obline. 

Foto: Instagram

Inače, Ronaldo je lani kupio superjahtu Azimut Grande, koja teži nevjerojatne 93 tone, ima pet luksuznih spavaćih soba i šest kupaonica, a prema pisanju britanskog The Suna, za 27 metara dugu ljepoticu Cristiano Ronaldo je iskeširao 48 milijuna kuna.

Podsjetimo, Georgina i Ronaldo upoznali su se prije pet godina tijekom revije modnog dvojica Dolce & Gabbana u Madridu. U studenom 2016. godine par je prvi put viđen u javnosti u Disneylandu u Parizu te nisu skrivali nježnosti.

Jednom kada se otkrilo za njihovu vezu, Georgini novinari i fotoreporteri nisu dali mira. Bila je prisiljena dati otkaz u Gucciju, ispred čije su je trgovine danonoćno čekali paparazzi.

Lani su u studenom postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Alana Martina. Osim nje Cristiano još ima sina Cristiana juniora, te blizance Evu i Matea koje mu je rodila surogat majka. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije