NA METI KRITIKA

Roditelji optužuju V. Beckham: Zbog vas naša djeca ne žele više jesti

16.01.2018.
u 09:01

Manakenka koju je dizajnerica angažirala mršavošću je šokirala te izazvala bijes Victorijinih pratitelja na društvenim mrežama.

Svi su oduševljeni njezinim kreacijama i brendom koji ove godine slavi deset godina postojanja, ali ne i modelima koji ih nose na kampanjama i revijama.

Nekadašnja pjevačica, a sada respektabilna modna dizajnerica Victoria Beckham našla se na udaru kritika zato što je za predstavljanje svoje nove kolekcije naočala za proljeće/ljeto angažirala Giedre Dukauskaite (29). Poznata litavska manekenka i model svojom je mršavošću šokirala te izazvala bijes Victorijinih pratitelja na društvenim mrežama. Mnogi su ispod Giedreinih fotografija koje je kreatorica objavila napisali da su više gledali u manekenkinu figuru nego u novu liniju naočala. I to ponajmanje zato što im je zgodna.

– Uopće nisam ni primijetila naočale. Premršavi je model, nažalost, u središtu... Njezina kći ima više kilograma od modela – piše u jednom komentaru. Oglasili su se i roditelji bijesni zbog lošeg utjecaja koji odabir supermršavih modela ima na njihovu djecu.

– Zbog ovakvih djevojaka moja i inače mršava kći misli da treba jesti još manje – napisala je jedna majka. Ovo nije prvi put da javnost napada Victoriju Beckham ne samo zbog angažiranja mršavih modela, nego i zbog svoga nezdravog izgleda na granici anoreksije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije