ŽIVOT U AMERICI

Roditelji čija djeca idu u vrtić s malenim Archiejem ispričali su kakvu su Harry i Meghan kao roditelji

04.01.2022.
u 08:55

Malenog u vrtić najčešće dovede princ Harry, a maleni u vrtiću uči španjolski i osnove informatike.

Roditelji u vrtiću u koji ide sin princa Harryja i Meghan Markle ne gledaju na njih kao na članove kraljevske obitelji, te su neki od roditelja u razgovoru za medije ispričali kako princ najčešće dolazi po dvogodišnjeg sina u vrtić.

- Harry često dovodi Archieja u vrtić i dolazi po njega. On je odličan tata i svi su roditelji opušteni oko Harryja i Meghan, nitko ne diže buku oko toga što su članovi kraljevske obitelji. Djeca se ponašaju isto i Archie je jedan od njih. Njima uostalom ništa ne predstavlja činjenica da su oni iz poznate obitelji, njima bi bilo važno samo da je Meghan Disneyjeva princeza. - rekao je jedan od očeva, a njegovu izjavu prenosi The Mirror.

U vrtiću koji pohađa praunuk britanske kraljice Elizabete mališani uče osnove informatike, glume, imaju satove glazbe i plesa te uče španjolski jezik, a puno vremena provode u igri u vrtu koji okružuje vrtić i u kojem ima puno biljaka.

Nije poznato koliko će još Archie ići u ovaj vrtić jer njegovi roditelji razmišljaju o preseljenju iz vile u kalifornijskom naselju Montecito koje su prije više od godinu i pol dana kupili za 14,7 milijuna dolara. Ova raskošna vila ima ima devet spavaćih soba, 16 kupaonica, bazen, veliki dječji park, saunu te gostinjsku kućicu koja je smještena uz malo jezero. Navodno nisu zadovoljni ovom lokacijom i u potrazi su za novim domom koji bi više odgovarao njihovoj obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije