viktor je zvijezda

Goran Višnjić se žali: Sad je mačak popularniji od mene...

Dusko Jaramaz/PIXSELL
21.07.2017.
u 21:18

Glumac Goran Višnjić (44) godinama ističe kako je veliki ljubitelj životinja. Iako u svojem losanđeleskom domu ima nekoliko pasa, trenutačno najveća zvijezda obitelji je ‘namrgođeni’ mačak Victor.

- On je pravi mali razarač dronova. Naučio sam da baš ne voli kad ga snimam s kamerom - rekao je Goran. Dodao je kako se mačak panično boji veterinara pa se prilikom odlaska na pregled mora sakriti u sudoper. Victorove fotografije objavljuje na društvenoj mreži, a njegova popularnost raste iz dana u dan, piše 24sata.hr. 

- Čini se, po broju lajkova, kako ljudi zapravo više vole Victora nego mene - našalio se glumac. Šibenčanin je nedavno bio u Hrvatskoj jer u filmu ‘General’ utjelovljuje Antu Gotovinu.

Sa suprugom Evom (44) u braku je 18 godina. Par ima djecu Tina (10), Vivien (7) i Viga (6). Sa Šibenčankom Mirelom Rupić (46) ima kćer Lanu (10).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?