Bila njime opsjednuta

Rita Ora 
s 14 godina bila u vezi 
sa 26-godišnjakom

rita ora
Foto: Asos Magazine
1/2
27.10.2015.
u 06:15

U biografskoj knjizi Rita navodi da je na vezu sa 26-godišnjakom nitko nije prisilio iako je to bilo seksualno zlostavljanje

Britanska pjevačica podrijetlom s Kosova Rita Ora (24) u biografskoj knjizi "Hot right now" otkrila je da je kao 14-godišnja djevojčica bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Dogodilo se to dok je pohađala satove glume i izlazila s mladićem kojem je bilo 26 godina. Tada nije smatrala da je žrtva zlostavljanja jer je nitko nije natjerao da bude s njime, a i s njime se osjećala dobro. – To je bila moja prva veza i pažnja koju mi je poklanjao bila je odlična za podizanje samopoštovanja jedne tinejdžerice. Bila sam opsjednuta njime i njegovom željom da me ima. S njim sam izgubila nevinost i nije me bilo briga ga koliko mu je godina. Kada danas o tome razmišljam, smatram da je to bilo zlostavljanje. Zar ne? – povjerila se pjevačica. (ašr)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije