uoči utakmice s Češkom

Rene Bitorajac snimio navijačku pjesmu podrške Hrvatskoj - "Sada ili nikada"

rene
17.06.2016.
u 08:19

Uoči večerašnje utakmice s Češkom hrvatski glumac Rene Bitorajac predstavio je novu navijačku pjesmu "Sada ili nikada". Jedna od najvažnijih motivacijskih stvari tijekom nogometnog prvenstva zasigurno su i navijačke pjesme, a reprezentacija Hrvatske večeras igra važnu utakmicu s Češkom.

Kako bi dao podršku Vatrenima, hrvatski glumac snimio je novu navijačku pjesmu "Sada ili nikada" koju pjeva s Matkom Čovićem. Tekst i muziku je napisao Rene, a aranžman potpisuje Marko Gaćina.

Vjerni navijač koji Vatrene uvijek prati s tribina je i ovog puta otputovao do Francuske gdje će uživo pratiti utakmicu Europskog prvenstva i bodriti hrvatske igrače, piše Klix.

"Iako redovito i vjerno pratim našu repku i navijam s tribina, ove sam godine dobio inspiraciju i otišao korak dalje i snimio navijačku pjesmu. U nadi da će se jednom prolomiti stadionom i 'ajmo sada ili nikada', sa svom svojom ekipom želim našoj repki da u Francuskoj dogura do kraja!", izjavio je Bitorajac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije