'MLADI I OTKAČENI'

Rene Bitorajac objavio stari video s pjevačicom: 'Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput?'

19.11.2021.
u 13:29

Glumac Rene Bitorajac (49) na Isntagramu se prisjetio prve sezone showa "Ples sa zvijezdama" iz 2006. godine, u kojem je sudjelovao s Majom Šuput.  - Isssss, 2006. godina. Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput? Ja u tom trenutku 71 kg., danas 84. Snimam Bitange i princeze po cijele dane, navečer probavam isto to pred premijeru u kazalištu, a ples treniram u kasnim noćnim satima. U isto vrijeme dolazi prvo dijete… Ipak, ja uđoh u finale - napisao je pokraj videa. 

"Jednostavno si nemrem zamislit da je razbijač Krpa nekad čagal u Plesu sa zvijezdama", poručio mu je jedan pratitelj, "Iskreno cijenim te do groba, al bez brade Rene nije Rene", primijetio je drugi. 'Predobro ste izgledali!!! Mladi i otkačeni!', jedan je od oduševljenih komentara.  Bitorajac je tada s plesnom partnericom Mirjanom Žutić osvojio drugo mjesto, a Maja Šuput i Ištvan Varga ispali su prije finala. U showu su pobijedili glumica Zrinka Cvitešić i plesač Nicolas Quesnoit.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije