NASMIJAO PRATITELJE

Rene Bitorajac objavio fotografiju na kojoj je sav krvav i u zavojima: Nakon snimanja scene s glumicom u krevetu

Instagram
29.06.2021.
u 08:35

Na svom je Instagramu podijelio fotke sa snimanja seks scena s kolegicom, a potom je u fotografiji pokazao kako to izgleda kada nakon snimanja takvih scena dođe kući.

Hrvatski glumac Rene Bitorajac (49) često svoje pratitelje na društvenim mrežama voli nasmijati šalama koje su često na svoj račun, a glumac nije razočarao ni ovaj put. Na svom je Instagramu podijelio fotke sa snimanja seks scena s kolegicom, a potom je u fotografiji pokazao kako to izgleda kada nakon snimanja takvih scena dođe kući. 

Foto: Instagram

"Fotka 1. Na filmskom setu prije snimanja scene s glumicom u krevetu. Fotka 2. Doma, nakon snimanja scene s glumicom u krevetu. Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena s valjkom za tijesto u ruci. Kod mene, fala sreći, nije tako...", napisao je glumac i nasmijao obožavatelje.

Foto: Instagram

"Rene ,jeste'll vi sigurni da je to bio filmski set", "Jbg ipak treba s dvije izaćii na kraj nije to lako", "Žene ga prebile", pisali su mu u komentarima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije