VELIKA PROMJENA

Rebel Wilson izgubila više od 30 kilograma, sada je inspiracija svima

Foto: Instagram
29.09.2021.
u 20:40

-Nikada nije kasno da krenete raditi na sebi i poboljšate svoje zdravlje, srce, sreću i harmoniju. Podrška svima koji se ovaj tjedan trude biti barem malo bolji. Trud se isplati, poručila je glumica uz fotografiju za koju je dobila brojne komplimente

Glumica Rebel Wilson (41) izgleda bolje nego ikada. U protekloj godini Rebel je izgubila preko 30 kilograma, a svoju transformaciju redovito je dijelila s pratiteljima na društvenim mrežama. Rebel je sada obožavatelje počastila novom fotografijom u crvenom kupačem kostimu dugih rukava. Mnogi pratitelji su primijetili kako se kilogrami s nje i dalje tope, a neki još ne mogu vjerovati koliko se glumica promijenila.

-Nikada nije kasno da krenete raditi na sebi i poboljšate svoje zdravlje, srce, sreću i harmoniju. Podrška svima koji se ovaj tjedan trude biti barem malo bolji. Trud se isplati, poručila je glumica uz fotografiju za koju je dobila brojne komplimente.

Foto: Instagram

"Ti si moj heroj", "Predivna žena, prava si inspiracija", "Hvala ti za podršku","Izgledaš sjajno, svaka čast", "Ti si moja inspiracija", "Ovo je poruka koju svi želimo čuti, hvala!", "Predivna", "Ljepotica", samo su neki od komentara obožavatelja.

Rebel je u nedavnom intervjuu otkrila kako je uspješno smršavjela i što joj ju zapravo potaknulo na promjenu. U razgovoru je otkrila da ključna stvar u gubljenju kilograma, barem u njenom slučaju, nije ekstenzivno vježbanje već jednostavno, šetnja, a ispričala je kako su ju doktori savjetovali da počne voditi više računa o zdravlju kako bi process zamrzavanja jajnih stanica imao bolje učinke.

Inače, Rebel je karijeru izgradila ulogama u komedijama "Kako biti solo", "Djeveruše", "Na putu do zvijezda", a još se prošle godine na društvenim mrežama pohvalila transformacijom te kako je dosegnula željenu težinu od 75 kilograma. Također, njezin trener Jono Castano otkrio je kako je tajna njezinog izgleda uz naporan rad i upornost to što je od vježbanja uspjela napraviti zabavu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije