KONAČNO DOKAZANO:

Reality Kardashianki zapravo je lažan i isceniran

Reality Kardashianki
30.06.2016.
u 12:33

Ovu je nedjelju emitirana nova epizoda najslavnijeg obiteljskog reality showa – Keeping Up With The Kardashians.

Keeping Up With The Kardashians ili skraćeno KUWTK, reality je show slavne obitelji Kardashian koji ih je (nakon Kiminog pornića) lansirao u planetarnu popularnost.

sestre-kardashian

Ipak, nije sve toliko glamurozno kako se čini i život slavnih sestara ipak nije toliko dramatičan kakvim ga vole prikazivati. U sinoćnjoj je epizodi prikazana reakcija članova obitelji na vijeti da je Robert Kardashian zaprosio svoju djevojku Blac Chynu, inače konkurenciju slavnih sestara.

Među razlozima zašto KourtneyKim i Khloe nisu željele prihvatiti Chynu je taj što ona ima dijete s reperom Tygom koji je u vezi s najmlađom sestrom, Kylie.

 

Blac Chyna

Sporna scena snimljena je 5. travnja i u njoj članovi obitelji pričaju o tajnim zarukama, a Tyga spominje kako bi bilo čudno da Chyna rodi sina jer bi to bilo jedino dijete u obitelji koje bi nosilo prezime Kardashian.

Problem je u tome što je tek mjesec dana kasnije objavljeno da će Blac i Rob postati roditelji. Fanovi su brzo primijetili ovu grešku u kontinuitetu i ponovno pokrenuli raspravu o autentičnosti showa i svih drama s kojima se Kardashianke ‘bore’.

kim-kardashian-suze, plače

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije