NIMALO SRETNI

Razvod Petre Ecclestone: Tata Bernie otkrio mračne tajne njenog braka

Foto: Pixsell
1/2
02.07.2017.
u 18:00

Bernie Ecclestone ispričao je kako je James Stunt u jednom restoranu prijetio Petri i govorio da će joj raznijeti glavu, bio je grub i prema njemu i bio je u svađi s Petrinom setrom Tamarom.

Otkako je prije tri dana objavljena vijest da se razvode Petra Ecclestone i James Stunt i da je riječ o razvodu teškom više od pet milijardi  dolara mediji su počeli objavljivati i sve mračne tajne koje je bračni par dosad dobro skrivao.
 

Da im je brak ispunjen  svađama i nasilnim ponašanjem milijunaša Stunta članovi Petrine obitelji bili su svjesni i zato im je laknulo kad je odlučila predati papire za razvod.  Koliko je sretan zbog toga nije skrivao Petrin otac Bernie Ecclestone, koji je dobro upućen u nesuglasice svoje kćeri i zeta, a i njemu je James prijetio i bio grub prema njemu. U intervju koji je  dao za Daily Mail otkrio je štošta o svom uskoro bivšem zetu. Između ostalog opisao je Stunta kao osobu koja je impresionirana gangsterima te je ispričao da je u jednoj situaciji 2015. u jednom restoranu prijetio da će Petri raznijeti glavu.  - Prijetio joj je s nečim što je držao u ruci i govorio kako će joj raznijeti glavu. Zbog toga je bila prisiljena cijelu stvar prijaviti  policiji - ispričao je Bernie, a jedan drugi prijatelj blizak obitelji kaže kako je Stunt tom prilikom rekao "Stavit ću ti metak u glavu!". Nakon te scene par se vratio doma,a Petra se sakrila u ormar i u panici je zvala mamu Slavicu i stariju sestru Tamaru. Cijelu stvar prijavila je policiji i Stunt je sutra priveden ali Petra je navodno povukla optužbu. Bernie Ecclestone u intervjuu Daily Mailu kaže da mu je žao što nije pomogao Petri čim je vidio prve znakove njenog nezadovoljstva u braku. - Petra nije agresivna, ona je mirna i slatka i volio bih da joj se ovo ne događa i da ne mora prolaziti sve ovo. Petra je sve nevolje koje je imala u braku zadržala za sebe i nije ih govorila nikome u obitelji. Da su stvari zbilja ozbiljne shvatili smo kad je predala papire za  razvod. Žao mi je što mi se nije prije požalila - kaže 86-godišnji Bernie.

Prisjetio se još jedne neugodne situacije za koju je zaslužan njegov zet Stunt a koja se dogodila na proslavi drugog rođendana Petrine kćeri Lavinije. - Taj put je nešto neugodno rekao mojoj kćeri Tamari, ona  mu je uzvratila i počeli su se svađati. U priču sam se upleo ja i rekao mu da izađemo van, on je to učinio, a za nama je krenuo njegov otac i rekao da se vratimo i zaboravim na sve. To smo i u činili - kaže Bernie. Drugi gosti na rođendanskoj zabavi tvrde da je svađa bila još žešća i da od tada Tamara nije razgovarala sa Stuntom. Bernie kaže kako se nije suprotstavio Stuntu po pitanju bračnih problema, jer Stunt je osoba s kojom se ne razgovara, njega se samo sluša.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije