buran brak

Razveli se Johnny Depp i Amber Heard, mora joj platiti sedam milijuna dolara

adsda
14.01.2017.
u 11:45

Buran razvod braka između filmske zvijezde Johnnya Deppa i glumice Amber Heard završio je u petak sporazumom po kojem će Depp svojoj bivšoj ženi isplatiti sedam milijuna dolara, prenosi Net.hr

Time je završen još jedan medijski izuzetno praćeni raspad veze dviju holivudskih zvijezda, nakon optužbi Heard o Deppovom navodnom obiteljskom nasilju i njegovim protuoptužbama o financijskom ucjenjivanju.

Heard je zatražila rastavu u svibnju prošle godine, nakon 15 mjeseci braka, te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa. U zahtjevu za rastavom optužila je Deppa za nasilje u vezi, koje je kulminiralo u svibnju, kada joj je poznati glumac navodno bacio mobitel u lice i razbio nekoliko stvari u njezinu stanu.

Deppov odvjetnik odbacio je optužbe ustvrdivši da se Heard pokušava preko lažnih optužbi financijski okoristiti.

U sklopu nagodbe o razvodu, Heard je odustala od zahtjeva za stalnom sudskom zaštitom od Deppa i povukla tužbu koju je podigla protiv Deppova prijatelja, komičara Douga Stanhopea, jer je objavio članak u kojem ju je optužio za ucjene i manipulacije tijekom brakorazvodne parnice.

Dokumenti o razvodu pokazuju da će Depp zadržati vlasništvo nad brojnim nekretninama, uključujući one u Los Angelesu i Parizu, te svoj privatni otok na Bahamima. Također će ostati vlasnikom zbirke od više od 40 vozila, u kojoj su oldtimeri i kolekcija motocikala.

Heard će pak zadržati svoja dva psa, Pistol i Boo, koji su se našli u središtu skandala 2015. godine kada ih je glumica pokušala prošvercati u Australiju bez poštivanja zakonske procedure o boravku u karanteni.

Heard je najavila da će sedam milijuna dolara, koje će dobiti od Deppa, podijeliti Američkoj udruzi za ljudska prava i Dječjoj bolnici u Los Angelesu. Zasad joj je Depp isplatio 200.000 dolara, a ostatak će dobiti tijekom godine, i to od novca koji će Depp zaraditi na idućem filmu – novom nastavku “Pirata s Kariba”, te od prodaje dijela svojeg vlasništva.

Pierce O’Donnell, odvjetnik Amber Heard pozdravio je sporazum o rastavi braka kao “veliki dan” za svoju klijenticu dodajući kako je razvod “sve što je Amber željela, a sada je to ostvarila”.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije