Poroci ruše dugogodišnji brak

Rastaju se Jennifer Garner i Ben Affleck: Krivci kocka i alkohol?

ben affleck
EONRF/Press Association/PIXSELL
08.05.2015.
u 12:53

Bračne nevolje navodno je prouzrokovala Benova ovisnost o koci i alkoholu zbog kojih mu supruga stalno prigovara

Bračnu idilu Jennifer Garner i Bena Afflecka opako su narušili poroci. Da je njihov brak zaista u krizi dokazuje i videosnimka iz trgovine na kojoj je Ben nedavno snimljen bez vjenčanog prstena kojeg inače uvijek ima na ruci, piše The National ENQUIRER, a prenosi Radar Online.

Da nešto nije u redu moglo se zaključiti i na proslavi rođendana slavne glumice na kojoj se Ben nije pojavio jer je pobjegao u Kanadu.

-Ben se nalazi u krizi srednjih godina i pokušava otkriti što želi od života i pronaći put prema tome da opet bude dobar suprug. Nalazi se na životnoj prekretnici i pokušava ponovo otkriti sam sebe- otkrio je izvor je za The ENQUIRER.

Bračne nevolje navodno je prouzrokovala Benova ovisnost o koci i alkoholu zbog koje mu Jennifer stalno prigovara. Ipak, glumica daje sve od sebe da spasi desetogodišnji brak pa je svom suprugu odlučila dati još jednu šansu.

-Idućih nekoliko mjeseci biti će pravi test i Ben će svojim ponašanjem morati dokazati da je potpuno drugi čovjek- otkrio je isti izvor.

Inače, par je u braku od 2005. godine, a zajedno imaju i troje djece devetogodišnju Violet, šestogodišnju Seraphinu i trogodišnjeg Samuela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije