PLEMENITI ČIN

Rajkova obitelj odlučila donirati organe: 'Tako će i dalje živjeti'

Goran Jakuš/Pixsell
04.08.2020.
u 19:34

Obitelj Rajka Dujmića odlučila se i u ovim najtežim trenucima, za humani čin. Donirat će Rajkove organe kako bi nekome spasili život, kad se već njegov morao ugasiti, doznaju 24sata.hr. 

- Stotine dana i stotine noći proveli smo zajedno. Nikad nam nije bilo dosadno, u 35 godina ni jednom se nismo posvađali. Predivna, blaga narav koju nisi trebao tražiti da pomogne, sam se uvijek nudio. Ponosan sam na obitelj koja je odlučila darovati njegove organe, jer Rajko će tako nastaviti živjeti. I nekome opet pomoći - rekao je Neno Ninčević.

Podsjetimo, u 66. godini preminuo je Rajko Dujmić, glazbenik i skladatelj, vođa grupe Novi fosili te dobitnik Porina za životno djelo.

Od srijede navečer nalazio se na jedinici intenzivnog liječenja na Odjelu neurokirurgije u KBC-u Rijeka na Sušaku. Tamo je dovezen u srijedu u večernjim satima nakon što je doživio tešku prometnu nesreću. Završio je u induciranoj komi, iz koje se nije probudio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?