Kraljevska obitelj

Pukao brak Harryja i Meghan Markle?

08.09.2020.
u 13:42

Princ Harry i Meghan Markle se još od dana svog vjenčanja 2018. godine bore protiv medijske pozornosti, koja i dalje ne popušta. Sve je to doživjelo svoj vrhunac kad su ovog travnja odbacili sve svoje kraljevske dužnosti i preselili u Ameriku, gdje su planirali živjeti mirnijim životom. No, prema napisima magazina 'New Idea', njihovoj idili je došao kraj. Sve je započelo prinčevim nedostajanjem Velike Britanije i kraljevskog načina života, a završilo je svađom u restoranu i papirima za razvod.

O svađi u restoranu koji se nalazi u njihovom najnovijem susjedstvu u Santa Barbari progovorila je neimenovana svjedokinja. 'Dok je Meghan uživala u čaši vina, Harry je bio vidno frustriran. Meghan je odlučna žena i već je svima jasno da princa vrti oko malog prsta. Izgleda da mu je sada dosta svega', rekao je anonimni izvor.

Uz to, javila se i stručnjakinja za govor tijela, koja također tvrdi da u njihovoj ljubavi postoje veliki problemi. U svakom Zoom razgovoru koji je ovaj par imao, 'Meghan je vodila glavnu riječ, dok je Harry cijelo vrijeme gledao u pod'. Upravo zato i ona smatra da u toj vezi glavnu riječ vodi vojvotkinja.

S obzirom na to da nitko od kraljevske obitelji nije komentirao mogući razvod, ova vijest još nije službeno potvrđena. Mnoge je ovo šokiralo, jer je Harry prije nekoliko dana javno rekao kako uživa u Americi. Je li govorio istinu ili je riječ o skrivanju stvarnih bračnih problema, vrijeme će pokazati.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije