Štreberica bez srama:

Prvo je pokazala guzu, a onda i grudi

Štreberica bez srama:
16.02.2017.
u 18:30

Ariel Winter (19) Valentinovo je provela sa svojim dečkom Levijem Meadenom na romantičnom odmoru u Meksiku. Glumica je sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj ga je 'zajahala', odjevena samo u bikini, prenosi 24sata.hr

 

Zvijezda 'Moderne obitelji' nerijetko se hvali svojim bujnim oblinama na seksi fotografijama te ih ističe provokativnom odjećom. Ariel nerijetko ističe koliko joj je važno da se osjeća dobro u svojem tijelu.

Glumica je priznala da je patila od kompleksa prije no što se podvrgnula operaciji smanjivanja grudi u 17. godini. 

 

Na Dan zaljubljenih Ariel se uputila na romantičnu večeru s Levijem, što su uhvatili sveprisutni paparazzi. Winter je za tu priliku odjenula bijele hlače i prozirnu crnu majicu ispod koje su joj se vidjele bujne grudi koje je obuzdala čipkastim grudnjakom. 

Ariel Winter arrives at Catch for Valentine's dinner with a friend | Autor: LESEfoto: LESE

Seksi 'štreberica' u studenom se također odmarala u Meksiku, a pratitelje na društvenim mrežama je 'počastila' kratkom snimkom na kojoj 'twerka' u plavom bikiniju. 

foto: Snapchat
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije