EMOTIVNA OBJAVA

Prvi put nakon očeve smrti oglasio se Balaševićev sin: 'Nema ni tuge, ni žalosti'

Instagram
10.03.2021.
u 21:22

Njegova ljubav Olivera Balašević nedavno je rastužila posvetom u svojoj knjizi koju je napisala obožavateljici, a u njoj je pisalo: 'Preostalim komadićem srca', a potpisana je 27. veljače. Sada se po prvi put nakon očeve smrti oglasio i njegov sin Aleksa.

Legendarni kantautor Đorđe Balašević preminuo je 19. veljače i tada je izgubio životnu bitku u 68. godini nakon što se borio s upalom pluća. Cijela regija je oplakivala njegov odlazak i spontano su se ljudi okupljali na gradskim trgovima i pjevali njegove pjesme, a najtužniji oproštaj obožavatelja je bio u njegovom Novom Sadu. 

Njegova ljubav Olivera Balašević nedavno je rastužila posvetom u svojoj knjizi koju je napisala obožavateljici, a u njoj je pisalo: 'Preostalim komadićem srca', a potpisana je 27. veljače. Sada se po prvi put nakon očeve smrti oglasio i njegov sin Aleksa. Aleksa je na Instagramu podijelio zajedničku fotografiju s roditeljima i napisao: "Kada si TI u pitanju, nema ni tuge, ni žalosti... Već samo sreće i vječnosti..Jednostavno tako...". 

Foto: Instagram screenshot

Brojni pratitelji su mu u komentarima ostavljali srca i tužne emotikone, a Aleksa je još jednu fotografiju s ocem podijelio na story uz isti opis. 

Foto: Instagram screenshot

Đorđe je preminuo samo nekoliko mjeseci prije 40. godišnjice braka sa suprugom Oliverom, a njihova ljubav zaista je bila posebna, a to potvrđuje i činjenica da mu je posljednja želja bila da čuje Oliverin glas preko telefona još samo jednom. "Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigdje na svijetu. Mama mi je savjetovala da i mi budemo jedinstveni. Uvijek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drukčiji od drugih" kazao je Aleksa jednom prilikom i dodao da on nije samo dijete poznatih roditelja već dijete velikih ljudi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije