SJEĆANJA NITKO NE MOŽE UKRASTI

Prvi intervju Olivere Balašević nakon smrti supruga: Nas dvoje nikada nismo prestali biti jedno

Foto: Instagram
1/2
24.06.2021.
u 19:47

Rekla je kako im uspomene na supruga i oca nitko ne može uzeti i publici je pokazala jedan posebno emotivan video koji je snimljen prošle jeseni kada joj je suprug doveo glazbenike ispod prozora da joj sviraju.

Četiri mjeseca nakon smrti supruga Olivera Balašević u Subotici je imala promociju svoje knjige "Planeta dvorište" i tim povodom dala je intervju za Gloriju u kojem prvi put javno progovara nakon smrti supruga Đorđa Balaševića.

Rekla je kako je Subotica puno značila njezinom suprugu i njihovoj djeci i kako je posebne uspomene vežu za taj kraj. Oliveri su oči zasuzile kada su je upitali je li Đorđe bio uz nju tu večer dok je predstavljala knjigu jer kako je pjevao: "Neko to od gore vidi sve"...

- Nas dvoje nikada nismo prestali biti jedno. Tako smo odgojeni, naučeni smo da naš emotivni doživljaj držimo u sebi, da ga nosimo sa sobom. Sve je to kompleksno, ali to je sada tako. Borim se, moram. Tu su moja djeca, moje dvije unuke, Simona i Petra. Đole je u svim našim uspomenama i sjećanjima, a u svakom njihovom dijelu su naše priče i naš smijeh. Vrlo sam ponosna na svoju djecu, na njihovo držanje i izdržavanje. Način na koji se oni, s ogromnim razumijevanjem za mene, nose s našim gubitkom ohrabrujuće je i poticajno - kazala je Olivera.

Rekla je kako im uspomene na supruga i oca nitko ne može uzeti i publici je pokazala jedan posebno emotivan video koji je snimljen prošle jeseni kada joj je suprug doveo glazbenike ispod prozora da joj sviraju.

U videu Balašević nosi zaštitnu masku na licu i dok glazbenicima daje ritam Olivera ne može sakriti suze kad je ugledala kakvo joj je iznenađenje napravio. U jednom trenutku u videu se vidi kako je Đorđe zapjevao Oliveri: "Hej, derište sa Planete dvorište, nek se čuje nek se zna, samo tebe volem ja".

- Nekim čardašima je suđeno da postanu uspavanke, a nekima mnogo desetljeća kasnije da postanu serenade. Taj čardaš je bio pod jednim prozorom, znate u kojoj ulici... - za kraj je rekla Olivera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?