oduševila izborom odjeće

Prve zaručničke fotke: Meghan je 'pala' princu u nježni zagrljaj

Foto: Instagram
1/3
21.12.2017.
u 16:47

Princ Harry i američka glumica su se dovezli crnim terencem na tradicionalni blagdanski ručak kraljice Elizabete II. Meghan je ponovno oduševila fanove odabirom odjeće

Kensingtonska palača na svojim je društvenim profilima objavila dva portreta zaručnika princa Harryja (33) i Meghan Markle (36). Princ i američka glumica pozirali su zagrljeni. Meghan je odjenula elegantnu haljinu čiji je gornji dio proziran, dok je Harry izabrao modro odijelo. 

Meghan je na drugoj fotografiji, za koju su pozirali ispred dvorca Windsor, bila u vesti te se nježno privila uz Harryja koji na sebi ima kaput. Što god da na sebe odjene najpopularniji par u Britaniji, rasproda se u rekordnom roku, piše 24sata.hr. 

Glumica i princ prvi su put zajedno sudjelovali na službenom druženju kraljevske obitelji. U Buckinghamskoj palači, sve članove obitelji dočekala je kraljica Elizabeta II (91).

Američka glumica i princ stigli su u crnom terencu. Harry je odjenuo klasično crno odijelo s bijelom košuljom, dok je Meghan osvanula u haljini brenda Self-Portrait koja košta oko 2500 kuna. Trenutno je na rasprodaji, pa se može nabaviti za tisuću kuna manje. 

Haljina je visokog ovratnika, a seže do gležnjeva. Gornji dio izgleda kao da je proziran, poput bež bodija s izvezenim šarenim detaljima, dok se drugi dio širi od struka naniže. 

Dok su još bili u automobilu, princu su smetali blicevi fotoaparata, dok mu se zaručnica smijala. 

Meghan i Harry vjenčat će u svibnju iduće godine, a naveliko se nagađa kakvu će vjenčanicu glumica odjenuti. Nedavno su u javnost procurile tri skice izraelske dizajnerice Inbal Dror koje su namijene Meghan.

Dror je odjenula i Beyonce za dodjelu Grammyja prošle godine. Dizajnerica je priznala da je dobila službeni zahtjev za skicama, no više od toga nije htjela reći. 

Vjenčanicu za Kate Middleton (35), vojvotkinju od Cambridgea i suprugu princa Williama (35), radila je Sarah Burton za brend Alexander McQueen. Lady Di na njezin veliki dan odjenuli su David i Elizabeth Emanuel. 

Iako je Meghan tek nešto više od tri tjedna zaručnica princa Harryja, Amerikanku su već nazvali 'budućom ikonom stila'. Kaput kojeg je odjenula za prvo službeno fotografiranjem sa zaručnikom rasprodao se samo u nekoliko sati nakon što su fotke obišle svijet. 

Britanska kraljevska obitelj, najavili su iz palače Kensington, Božić se slaviti na kraljičinoj privatnoj rezidenciji na istoku Engleske. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije