Na meti hejterice

Prozvala Nedu da ima silikone, ona odbrusila: 'Provjeri si vid'

Neda Ukraden
Screenshot
26.07.2020.
u 11:05

Pjevačica Neda Ukraden (69) i u sedmom desetljeću žali i pali scenom. Njezini obožavatelji nazvali su je 'najseksi bakom Balkana', a na društvenim mrežama im svojim fotografijama često pokazuje kako i dalje održava liniju.

Nerijetko objavljuje fotografije s plaže gdje pozira u kupaćim kostimima. Njezina posljednja objava na Instagramu nastala je na otoku Šolti. Neda je 'okinula' fotografiju na brodu u jednodijelnom badiću. Njezini pratitelji pisali su joj kako ne mogu vjerovati da tako izgleda u svojim godinama.

- Nedo, ti si nam inspiracija. Kako je moguće da žena ovoliko lijepo izgleda u tvojim godinama? Fenomenalno izgledaš. Stavila si u džep sve mlađe kolegice - pisali su joj.

No, jedna od njezinih pratiteljica komentirala joj je kako ima silikone pa zbog toga tako izgleda. Pjevačica rijetko odgovara na komentare ispod objavljenih fotografija, no ovaj je put učinila iznimku.

- Provjeri vid. Pamet ne možeš - napisala joj je kratko, a pratiteljica na to nije više odgovorila ništa, prenose 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?