loš odabir odjeće

Prozirne tajice: Svi su vidjeli kakve gaćice Eva Longoria nosi

eva
Profimedia
27.06.2016.
u 14:48

Glumica je odjenula sivi kardigan i crne tajice, koje su bile toliko prozirne da se ispod njih jasno vidjelo kakvo donje rublje Eva ima na sebi

Eva Longoria (41) u javnosti se uglavnom pojavljuje 'skockana' od glave do pete, ali njezina odjevna kombinacija za večeru prije nekoliko dana bila je sve, samo ne glamurozna.

Naime, glumica je odjenula sivi kardigan i crne tajice, koje su bile toliko prozirne da se ispod njih jasno vidjelo kakvo donje rublje Eva ima na sebi. U ovom slučaju, bilo je čipkasto i seksi, piše 24sata.hr.

Foto: Profimedia

Podsjetimo, Longoria se pije mjesec dana u Meksiku udala za medijskog mogula Joséa Bastona (47). Glumici je dan iz snova organizirala šogorica, a Eva nije znala ni kakvo će cvijeće imati.

- Prepustila sam joj cijeli posao. I imala sam puno povjerenje u nju. Mislila sam da ću se nervirati oko svega, no bila sam prilično smirena - rekla je Longoria, najpoznatija po ulozi Gabriele Solis iz hit serije “Kućanice”. Dodaje da je vjenčanje bilo čarobno, a najveće iznenađenje priredio je Ricky Martin (44), koji je otpjevao svoju pjesmu 'Livin’ La Vida Loca'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?