NOVI UDARAC

Produbljuje se razdor: Archie svoj prvi Božić neće provesti s kraljicom

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
14.11.2019.
u 19:08

Princ Harry i supruga, vojvotkinja Meghan Markle priopćili su kraljici kako ni ovaj Božić, koji je ujedno i prvi malenom Archieju, neće proslaviti u Sandringhamu. Promatrači kraljevske obitelji u strahu su kako će ovakav potez dodatno pogoršati tenzije s ostatkom obitelji.

Kraljevski promatrači zabrinuti su da s ovim potezom princ Harry i njegova supruga riskiraju dodatno udaljavanje od kraljevske obitelji. 

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa navodno su kraljici Elizabeti II priopćili da prvi Božić njihovog sina Archieja neće provesti na njezinom seoskom imanju u Norfolku.  Princ Harry i supruga su i dalje neodlučni gdje će provesti Božić, ali odlučili su da neće biti s kraljicom, kako to inače tradicija nalaže. The Sun piše kako imaju više opcija, ili će ostati kući u Windsoru ili će putovati u Los Angeles kako bi bili s Meghaninom majkom Dorijom Ragland.

Objasnili su da trebaju uzeti neko vrijeme za sebe kako bi "napunili baterije i napravili planove za iduću godinu".  Kraljica navodno nije nimalo sretna zbog toga što uživa u obiteljskim druženjima za blagdane. 

Podsjetimo, ovo im nije prvi put da odbijaju kraljicu. Ljetos su odbili njezin poziv za zajedničko ljetovanje u Škotskoj. Par također planira uskoro na višetjedni odmor u SAD, a američki Dan zahvalnosti provest će s Meghaninom majkom.  Kraljevska obitelj je zbog ovakvih postupaka navodno sve zabrinutija za njihov odnos, a vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su u jednom od posljednjih intervjua rekli kako su pod iznimnim medijskim pritiskom, a navodno zbog toga razmišljaju i o stalnom preseljenju u SAD.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?