ISKRENI VOJVODA

Princ William otvorio dušu: 'Prevarili su mi majku, to je i uništilo brak mojih roditelja'

princ wiliam i kate
Reuters/Pixsell
21.05.2021.
u 18:20

BBC se ispričao no neovisno istražno tijelo ustanovilo je da je ta ugledna medijska kuća zavaravala svoju publiku kada je objavila intervju kojeg je vodio njihov novinar Martin Bashir

Britanski princ William optužio je BBC za poticanje paranoje njegove majke Diane i pogoršanje odnosa njegovih roditelja, piše BBC.  Nakon što je istragom utvrđeno da je BBC pao ispod svojih standarda emitirajući čuveni Panorama intervju Martina Bashira s Dianom 1995. godine , princ William rekao je da je najtužniji što Diana nikada nije saznala da je prevarena.

Rekao je da je njegovu majku iznevjerio ne samo zlobni reporter, već i šefovi BBC-a. BBC se ispričao no neovisno istražno tijelo ustanovilo je da je ta ugledna medijska kuća zavaravala svoju publiku kada je objavila intervju kojeg je vodio njihov novinar Martin Bashir. 

Zaključak istrage jest da je Bashir pokazao lažne bankovne transakcije kako bi uvjerio Charlesa Spencera, brata princeze Diane, da ga upozna sa svojom sestrom. Princ William rekao je da je intervju dao "glavni doprinos pogoršanju odnosa njegovih roditelja", dodajući da je "otada povrijedio nebrojene druge".

- Ali ono što me najviše rastužuje jest da bi moja majka znala da je prevarena da je BBC pravilno istražio pritužbe i zabrinutosti prvi puta 1995. godine, kazao je William i dodao kako Panorama intervju "nema legitimitet" i da se više nikada ne smije emitirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije