ŽIVOTNA PROMJENA

Princ William i njegova obitelj razmišljaju o velikoj prekretnici: 'Istražuju sve mogućnosti'

Reuters/Pixell
31.08.2021.
u 08:16

S obitelji trenutno žive između Kensingtonske palače u Londonu i Anmer Halla u Norfolku, a sada im je želja smjestiti se na jednoj lokaciji.

Princ William i njegova supruga Kate Middleton zajedno s djecom, prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte ozbiljno razmišljaju o velikim životnim promjenama.

Naime, kraljevski par planira preseljenje kako bi bili što bliže kraljici i kraljevskoj rezidenciji, ali i kako bi im jednog dana bilo lakše preuzeti sve kraljevske obveze. S obitelji trenutno žive između Kensingtonske palače u Londonu i Anmer Halla u Norfolku, a sada im je želja smjestiti se na jednoj lokaciji.

Navodno su već gledali nekretnine na Fort Belvederevkoje, u blizini južnog kraja Velikog parka Windsor.

- Anmer Hall je imao smisla dok je William bio pilot helikoptera i to je bilo korisno za Božić u Sandringhamu, ali zapravo on to više ne radi. Lokacija je predaleka za vikende pa bi Windsor je savršen kompromis. Oni sad traže mogućnosti na tom području - rekao je izvor blizak kraljevskom paru za britanske medije.

I kraljica Elizabeta II planira se trajno smjestiti u Windsor nakon što se vrati s godišnjeg odmora u Balmoralu. U dvorcu je provela i veći dio lockdowna  sa suprugom, princom Phillipom, koji je preminuo u travnju ove godine. Na imanju Windsor prije preseljenja u Kaliforniju živjeli su i princ Harry i njegova supruga Meghan Markle koji su obnovili  Frogmore Cottage, a tu nekretninu sada koriste princeza Eugenie i njezina obitelj.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije